Bullitt door Larry vs Harry

Bullitt bakfietsen zijn de meest waanzinnige bakfietsen waar je op kunt fietsen. Wij kwamen deze fietsen in 2009 tegen in Kopenhagen en zijn sinds die tijd fan van deze apparaten. De Bullit bakfietsen zijn maar net wat breder dan een normale stadsfiets en belangrijker.... maar ietsje zwaarder.
Dankzij een superlicht, stijf en ijzersterk aluminium frame is dit de ideale bakfiets voor mensen die graag doorfietsen.
De Bullit bakfietsen zijn wereldwijd populair onder fietskoeriers door de combinatie van snelheid, bagagemogelijkheden en de zeer hoge kwaliteit. Bekijk hier de video's van de fietsen in gebruik.

Over Bullit
Een jong Deens bedrijf dat is gevestigd in Kopenhagen en dat op basis van hetzelfde frame een variatie aan bakfietsen aanbiedt. Wij hebben altijd een model rijklaar staan en importeren deze fietsen
Bullit bakfietsen rotterdam

Over Larry VS Harry Bullitt Bakfietsen

Larry vs Harry is eigendom van en wordt beheerd door toegewijde en ervaren fietsontwerpers, Lars Malmborg en Hans Fogh, die leiden een toegewijd team dat van bakfietsen en van fietsen houdt.
De basis van hun werkrelatie en voortdurende innovatie was, en is nog steeds, hun compromisloze toewijding aan kwaliteit en dit draagt ​​bij aan het succes van de Larry vs Harry Bullitt bakfietsen.

Een Larry vs Harry Bullitt bakfiets is meer dan gewoon een bakfiets. Dit zijn de snelste en lichtste bakfietsen ter wereld die ook nog een waanzinnig fietsen.
Zoek je een bakfiets die niet alleen nuttig is maar waar je ook echt op wilt fietsen? Dan is de enige optie een Larry vs Harry Bullitt bakfiets. Deze bakfietsen kennen geen concurrentie qua rijplezier.

Rat Bikes is uw Larry vs Harry Bullitt dealer met goede prijzen en veel voorraad. Een Bullitt bakfiets kopen? U bent echt nergens beter af dan bij ons.

Larry vs Harry: Revolutie in Transport met Bullitt Bakfietsen

Bij Larry vs Harry staat kwaliteit voorop, dankzij de toewijding van ervaren ontwikkelaars Lars Malmborg en Hans Fogh. Dit dynamische duo, gesteund door een team gepassioneerde fietsliefhebbers, introduceerde in 2008 de baanbrekende Bullitt bakfiets, die de stedelijke transportwereld voorgoed veranderde.

Toegewijd aan excellentie, gedijt Larry vs Harry op innovatie en een hands-on benadering. In tegenstelling tot bedrijven gedreven door winstmarges en investeerderseisen, blijft de toewijding van Larry en Harry aan kwaliteit onwankelbaar. Als bewijs van hun toewijding verhuisde een van de eigenaren zelfs van Kopenhagen naar Taiwan om nauwlettend toezicht te houden op de productie.

De Bullitt, een eerbetoon aan de toewijding van Larry vs Harry, ondergaat genadeloze tests op verschillende terreinen. Van de historische kasseien van Vlaanderen tot snelheidstests op verlaten landingsbanen en de veeleisende taken van logistiek gigant DHL in Duitsland, excelleert de Bullitt in dagelijkse taken over de hele wereld.

Ondanks de uitdagingen van de financiële crisis van 2008, waar externe steun uitbleef, kwam Larry vs Harry sterker tevoorschijn. Financiële onafhankelijkheid werd de hoeksteen van hun bestaan, met succes dat uitsluitend afhangt van de ongeëvenaarde kwaliteit van hun producten.

Revolutionaire Bullitt bakfiets constructie

Centraal in het succes van de Bullitt bakfiets staat de revolutionaire constructie. In tegenstelling tot andere modellen is het laadgebied een integraal onderdeel van het bakfietsframe, wat kracht en stabiliteit biedt. Ondanks zijn bescheiden gewicht van 22 kg draagt de Original Bullitt moeiteloos een lading van 180 kg. Compact en gestroomlijnd komt de Bullitt overeen met het profiel van een reguliere fiets.

Uitgebracht in 2008, stelde de Bullitt nieuwe normen in de fietswereld. Het heeft sindsdien Wereld-, Europees- en talloze Nationale Kampioenschappen gewonnen en heeft strenge tests doorstaan, waarmee het zijn status als koning van de bakfietsen heeft bevestigd.

Bullitt Bakfietsen: De Toekomst van Stedelijk Vervoer

Met oog voor de gezondheidsvoordelen van fietsen pleit Larry vs Harry voor bakfietsen als een duurzaam en efficiënt alternatief in stedelijke omgevingen. In 2015 werd de elektrisch ondersteunde Bullitt geïntroduceerd, met het krachtige en fraai geïntegreerde STePS-systeem van Shimano, als overtuigende reden om benzinegedreven opties achter te laten.

Bullitt Bakfietsen van Larry VS Harry Hebben Hun Plek Verdiend

Bewezen door verkopen in meer dan vijftig landen en een Red Dot Design Award in 2014, zijn Bullitt bakfietsen synoniem geworden met uitmuntendheid. Van het vervoeren van kinderen tot boodschappen doen, als rollende werkplaatsen voor vaklieden, ondersteuning van politiewerkzaamheden tot unieke rollen zoals het ondersteunen van spermabanken, de veelzijdigheid van de Bullitt kent geen grenzen.

Ongecompliceerde Kwaliteit van Bullitt bakfietsen

In een branche die vaak wordt beïnvloed door lichte trends, onderscheidt Larry vs Harry zich door te investeren in duurzame componenten. Het Bullitt-frame ondergaat zorgvuldige ontwikkeling om duurzaamheid te garanderen, zowel qua materiaal als qua lak. Door duurzame fietsen en componenten te bevorderen, draagt Larry vs Harry bij aan milieubehoud door de blijvende kwaliteit van hun bakfiets producten.

 

Vragen?