Bullitt door Larry vs Harry

Bullitt bakfietsen zijn de meest waanzinnige bakfietsen waar je op kunt fietsen. Wij kwamen deze fietsen in 2009 tegen in Kopenhagen en zijn sinds die tijd fan van deze apparaten. De Bullit bakfietsen zijn maar net wat breder dan een normale stadsfiets en belangrijker.... maar ietsje zwaarder.
Dankzij een superlicht, stijf en ijzersterk aluminium frame is dit de ideale bakfiets voor mensen die graag doorfietsen.
De Bullit bakfietsen zijn wereldwijd populair onder fietskoeriers door de combinatie van snelheid, bagagemogelijkheden en de zeer hoge kwaliteit. Bekijk hier de video's van de fietsen in gebruik.

Over Bullit
Een jong Deens bedrijf dat is gevestigd in Kopenhagen en dat op basis van hetzelfde frame een variatie aan bakfietsen aanbiedt. Wij hebben altijd een model rijklaar staan en importeren deze fietsen
Bullit bakfietsen rotterdam
Filteren

Larry vs Harry is eigendom van en wordt beheerd door toegewijde en ervaren fietsontwerpers, Lars Malmborg en Hans Fogh, die leiden een toegewijd team dat van bakfietsen en van fietsen houdt.
De basis van hun werkrelatie en voortdurende innovatie was, en is nog steeds, hun compromisloze toewijding aan kwaliteit en dit draagt ​​bij aan het succes van de Larry vs Harry Bullitt bakfietsen.

Een Larry vs Harry Bullitt bakfiets is meer dan gewoon een bakfiets. Dit zijn de snelste en lichtste bakfietsen ter wereld die ook nog een waanzinnig fietsen.
Zoek je een bakfiets die niet alleen nuttig is maar waar je ook echt op wilt fietsen? Dan is de enige optie een Larry vs Harry Bullitt bakfiets. Deze bakfietsen kennen geen concurrentie qua rijplezier.

Rat Bikes is uw Larry vs Harry Bullitt dealer met goede prijzen en veel voorraad. Een Bullitt bakfiets kopen? U bent echt nergens beter af dan bij ons.

Vragen?