Bakfietsen

Douze Cycles is een Franse fabrikant van geweldige bakfietsen. Deze bakfietsen maken gebruik van de beste kwaliteitonderdelen. De Douze Cycles bakfietsen zijn in hoge mate aan te passen aan uw wensen. Douze Cycles bakfietsen zijn er zowel om kinderen te vervoeren maar een Douze Cycles bakfiets inzetten voor uw bedrijf of ander doeleinde is ook mogelijk. Dit dankzij de divers opties die op de bak van de Douze Cycles bakfiets te monteren is.
Douze Cycles Bakfiets G4 V2

Douze Cycles bakfietsen.

Kwaliteits bakfietsen uit Frankrijk

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Douze Cycles Bakfietsen historie

Douze Cycles is gestart na het winnen van de eerste prijs in een ontwerpwedstrijd georganiseerd door de stad Kopenhagen met het eerst Douze ontwerp, hierna begon Thomas Coulbeaut met het ontwerp van de Douze Cycles bakfietsen. Talrijke tests van de bakfietsen hebben uiteindelijk geleid tot de eerste prototypes van de Douze Cycles V1. Het merk Douze Cycles wordt officieel gelanceerd op 12 december 2012.
Maar Douze Cycles had toen ook al een historie

Voortbouwend op het succes van het eerste model van Douze Cycles, ontwikkelde de oprichter van Douze Cycles al snel de Duze Cycles V2, de Douze Cycles V2 bakfiets zorgde ervoor dat functionaliteit en comfort aanzienlijk verbeterde.

Douze Cycles V2 Bakfiets

Met de introductie van de Douze Cycles V2 bakfiets deed ook de kenmerken kabelbesturing van Douze Cycles zijn intrede voor totale wendbaarheid en het concept om deze lange bakfiets in tweeën te delen voor een betere opslag of transport.

De Douze Cycles V2 maakt het merk Douze Cycles bekend en erkend in Frankrijk, Europa en de rest van de wereld. Een groeiende gemeenschap van bakfiets liefhebbers heeft grote belangstelling voor deze Franse kwaliteit bakfietsen, de Douze Cycles hebben een uniek ontwerp en zijn heel anders dan de bakfiets concurrenten. Het idee om elke Douze Cycles V2 bakfiets naar wens aan te passen, maakt deze fiets nog aantrekkelijker.

Douze Cycles G4 Bakfiets

De Douze Cycles G4 bakfiets wordt op 12 december 2017 uitgebracht ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van het merk Douze Cycles. Het is een alles-in-één fietsoplossing die voldoet aan de meeste bakfiets toepassingen voor gezinnen of professionals.

Deze Douze Cycles G4 gaat in productie met een oversized bakfietsframe en voorzien van een verende voorvork zet een standaard in de bakfietsenmarkt.

Vandaag maakt de Douze Cycles LT1 de line-up compleet. Deze nieuwe Douze Cycles Longtail met verlengde bagagerek is geschikt voor 2 kinderen en zelfs een volwassene tot 80 kg. Het is een compacte en wendbare bakfiets.

Met deze complete catalogus van fietstransportoplossingen is Douze Cycles een belangrijke speler in de markt van topkwaliteit bakfietsen. Met de ervaring en knowhow is het team van Douze Cycles vaak betrokken bij andere projecten van derden, voor de constructie van bakfietsen of zelfs voor de ontwikkeling van specifieke normen of de analyse van deze opkomende bakfiets markt.

De Douze Cycles fietsen zijn echte concurrenten voor de auto!

Douze Cycles Bakfietsen voor kindervervoer

De Douze Cycles bakfietsen behoren tot de ruimste bakfietsen die u kunt krijgen. De Douze Cycles bakfietsen verslaan de bekendere concurrenten op alle vlakken qua ruimte, kwaliteit en rijgedrag.
Vragen?