Bij Rat Bikes koop je snel, voordelig en vertrouwd de eigenwijze fietsen van Surly. Surly maakt fietsen met een eigen karakter die legendarisch zijn in Amerika. Je vindt bij ons onder andere de Surly Big Dummy, Touring en Disc. Bekijk ons aanbod en bestel jouw Surly fiets eenvoudig online. Snelle levering en lage prijzen gegarandeerd.
Filteren

Over Surly Fietsen en Surly fietsframes

Surly Bikes is een fietsenmerk gevestigd in Bloomington, Minnesota, VS. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en is bekend geworden in de fietsindustrie vanwege het produceren van hoogwaardige, duurzame fietsen die zijn ontworpen om verschillende terreinen en omstandigheden aan te kunnen.

Surly biedt een breed assortiment aan fietsen, waaronder toerfietsen, fatbikes, mountainbikes en forenzenfietsen. Het bedrijf Surly staat vooral bekend om zijn stalen frames, die zijn gebouwd om sterk en duurzaam te zijn en zware lasten aan te kunnen.

Een van de meest populaire modellen van Surly is de Surly Long Haul Trucker, een toerfiets die is ontworpen voor lange afstanden en beladen toeren. De Surly-fiets heeft een stalen frame, een comfortabele geometrie en veel bevestigingspunten voor dragers, spatborden en andere accessoires.

Surly staat ook bekend om zijn Surly fatbikes, die zijn ontworpen om op sneeuw, zand en andere zachte oppervlakken te rijden. Het paradepaardje van het bedrijf is de Surly Pugsley, met een breed frame, extra grote banden en een stabiele geometrie die hem ideaal maakt voor offroad-avonturen.

Een ander populair model is de Surly Cross-Check, een veelzijdige fiets die kan worden gebruikt voor woon-werkverkeer, toeren of zelfs veldrijden. De Surly-fiets heeft een stalen frame, dropbars en ruimte voor bredere banden, waardoor het een geweldige optie is voor rijders die een fiets willen die verschillende omstandigheden aankan.

Over het algemeen is Surly Bikes een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, duurzame fietsen die zijn ontworpen om verschillende terreinen en omstandigheden aan te kunnen. Het bedrijf heeft een toegewijde aanhang onder fietsers die de veelzijdigheid en duurzaamheid van hun fietsen waarderen.

Surly Long Haul Trucker: De Surly Long Haul Trucker is een toerfiets die is ontworpen voor langeafstandsritten en beladen toeren. Hij heeft een stalen frame, comfortabele geometrie en veel bevestigingspunten voor dragers, spatborden en andere accessoires.

Surly Cross-Check: De Surly Cross-Check is een veelzijdige fiets die kan worden gebruikt voor woon-werkverkeer, toeren of zelfs veldrijden. Hij heeft een stalen frame, dropbars en ruimte voor bredere banden, waardoor hij een geweldige optie is voor rijders die een fiets willen die verschillende omstandigheden aankan.

Surly Straggler: De Surly Straggler is een fiets die gebruikt kan worden voor toeren, woon-werkverkeer of off-road rijden. Hij heeft een stalen frame, schijfremmen en ruimte voor bredere banden, waardoor het een geweldige allround fiets is.

Surly Karate Monkey: De Surly Karate Monkey is een hardtail mountainbike die kan worden gebruikt voor verschillende offroad-avonturen. Het beschikt over een stalen frame, een breed scala aan versnellingsopties en ruimte voor bredere banden.

Surly Ogre: De Surly Ogre is een toer- en offroadfiets met een stalen frame, voorvering gecorrigeerde vork en ruimte voor bredere banden. Het heeft ook bevestigingspunten voor dragers, spatborden en andere accessoires.

Surly Pugsley: De Surly Pugsley is een dikke fiets die is ontworpen om op sneeuw, zand en andere zachte oppervlakken te rijden. Hij heeft een breed frame, extra grote banden en een stabiele geometrie die hem ideaal maakt voor offroad-avonturen.

Surly Ice Cream Truck: De Surly Ice Cream Truck is een dikke fiets die is ontworpen voor agressiever off-road rijden. Hij heeft een breed frame, extra grote banden en een voorvork met correctie voor vering die zelfs het ruigste terrein aankan.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele modellen die Surly Bicycles aanbiedt. Elk model is ontworpen met een specifiek doel voor ogen en ze hebben allemaal de duurzaamheid, veelzijdigheid en hoogwaardige constructie waar Surly bekend om staat.

Surly-fietsen kunnen een goede optie zijn voor gravelfietsen. Hoewel Surly geen specifiek model heeft dat exclusief is ontworpen voor gravelrijden, zijn veel van hun modellen veelzijdig en kunnen ze worden aangepast aan de behoeften van gravelrijders.

Zo is de Surly Cross-Check een populair Surly-model dat kan worden opgezet als een gravelbike met bredere banden, schijfremmen en andere aanpassingen. Evenzo kunnen de Surly Straggler-, Surly Karate Monkey- en Surly Ogre-modellen ook worden aangepast voor rijden op grind door toevoeging van bredere banden, ander stuur en andere componenten.

De stalen frames van Surly zijn ook zeer geschikt voor rijden op gravel, omdat ze duurzaam zijn en trillingen en schokken van ruwe wegen en terrein kunnen absorberen. Daarnaast zijn de frames van Surly vaak voorzien van bevestigingspunten voor bagagedragers en andere accessoires, wat handig kan zijn bij bikepacking en andere vormen van meerdaagse ritten.

Hoewel Surly geen specifiek gravelbike-model heeft, kunnen veel van hun fietsen over het algemeen worden aangepast en aangepast voor rijden op gravel. Met hun duurzame stalen frames, veelzijdige ontwerp en ruime montagemogelijkheden, kunnen Surly-fietsen een uitstekende keuze zijn voor rijders die een fiets willen die verschillende terreinen en omstandigheden aankan.

Vragen?