Kettler

Kettler fietsen ebikes pedelec snelle ebike

Kettler Alu rad

Uw kettler Dealer


Rat Bikes & Kettler Alu-Rad

Kettler voeren wij sinds 2021 in ons assortiment. Dit Duitse kwaliteitsmerk viel ons met name op vanwege de revolutionaire e-bike bakfietsen die zij sinds enige jaren voeren. De innovatie in deze geweldig rijdende fietsen in combinatie met een uitstekend kwaliteitsniveau zorgt ervoor dat wij dit merk met een gerust hart aan u kunnen aanbevelen.

Niet alleen heeft het een zeer degelijke en kwalitatief zeer goede collectie op dit moment. Kettler heeft een lange historie in fietsen. Ook de keuze om nog altijd in Europa (Duitsland) te produceren kunnen wij waarderen.

Over Kettler Alu-Rad

KETTLER Alu-Rad staat sinds 1978 bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en voor kwaliteit "Made in Germany". Kettler ontwikkelde en produceerde de allereerste aluminium fiets. 

Sinds die tijd is er veel gebeurd: aluminium als materiaal heeft een revolutie teweeggebracht in de fietsenmarkt. Dankzij innovatief onderzoek zijn de Kettler fietsen nu optimaal ergonomisch aangepast en dankzij de elektrische ondersteuning bij de Kettler e-bike werd een nieuwe dimensie gecreëerd in fietsen en mobiliteit.

Eén ding is echter tot op de dag van vandaag niet veranderd en daar is Kettler met hun fietsen erg trots op:

Net zoals meer dan 40 jaar geleden, wordt elke Kettler-Alu-Rad fiets met de grootste precisie door de medewerkers in de Kettler fabriek in het Saarland ontworpen, gemonteerd, gespoten, technisch goedgekeurd en op kwaliteit gecontroleerd.

Enkel zo kan Kettler garanderen dat u de fiets krijgt die speciaal voor U is ontworpen. Want dat is de Kettler fietsen claim: we maken Kettler fietsen die zich ergonomisch aanpassen en u een optimale rijervaring geven. Voor elke leeftijd, elke maat en elke behoefte. Kettler fietsen weet wat u nodig heeft omdat Kettler luistert naar uw behoeften en gelooft dat dit de enige manier is om Kettler fietsen te maken die generaties in beweging blijft houden. 

Innovatie Als Traditie - Aluminium en Kettler Alu-Rad

In 1977 bevestigde Heinz Kettler zijn pionierswerk op het gebied van fietsontwikkeling. In plaats van het conventionele zware staal, dat tot dan toe standaard was, was hij het die als fabrikant de eerste aluminium fiets op de markt bracht. Met de Kettler-Alu-Rad 2600 zorgde Heinz Kettler onder zijn naam voor een revolutie in de fietswereld.

Met recht en reden, want lichtmetaal heeft alle kwaliteiten waaruit hoogwaardige fiets- en e-bike frames kunnen worden ontwikkeld. De vraag stelde zich nooit of Kettler voor hun fietsen trouw moest blijven aan het materiaal en het is niet zonder trots dat Kettler fietsen vandaag de dag spreekt over een traditie in de aluminium fietsconstructie. Kettler fietsen is nog steeds innovatief.

De Kettler Alu-Rad aluminiumfietsen zijn dankzij voortdurende ontwikkeling de beste en veiligste in hun soort.

Het Kettler fietsframe, het zogenaamde hart van de fiets, is bepalend voor de kwaliteit van een Kettler fiets. Het bepaalt de optimale zitpositie, het rijgedrag, de stabiliteit en niet in het minst de uitstraling van de Kettler fiets. Als aluminiumpionier in de fietsconstructie is Kettler de afgelopen 40 jaar intensief met aluminium fietsen bezig geweest.  Kettler heeft het als materiaal tot het uiterste uitgedaagd en er het beste uitgehaald.  Wat goed was heeft Kettler fietsen behouden. Dit geldt onder meer voor het gewicht: dankzij de beste aluminiumlegeringen zijn Kettler fietsen tegenwoordig lichter dan ooit.

Wat het thema veiligheid betreft: de alumium Kettler fietsbuizen zijn hydrogevormd!
Hierdoor kunnen ze zeer nauwkeurig werken en individueel de buisafmetingen aanpassen aan elk model en maat. Op deze manier verhogen we de stijfheid van het Kettler fietsframe en zorgt dit voor een bijzonder hoge rijstabiliteit, zelfs in grensgebieden. Zeker bij Kettler e-bikes en Kettler e-mountainbikes.

En als het om slijtage gaat, zijn de Kettler eisen aan het materiaal hoog: in een speciaal bakproces worden speciale poedercoatings op het fietsframe aangebracht. Op deze manier verzegeld bescherm je het metaal optimaal tegen krassen en stoten.

Klik op 1 van de afbeeldingen hieronder om te leren over Kettler fietsen

 

Cargo E-BikesKettler Bakfietsen Cargoline
Maximaal Rijbereik
Al meer dan 40 jaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vragen?