Kettler cargoline bakfiets cargo e-bike

Kettler bakfietsen

Kettler Cargo E-Bike

 

Rat Bikes & Kettler Alu-Rad Bakfietsen

Kettler voeren wij sinds 2021 in ons assortiment. Dit Duitse kwaliteitsmerk viel ons met name op vanwege de revolutionaire e-bike bakfietsen die zij sinds enige jaren voeren. De innovatie in deze geweldig rijdende fietsen in combinatie met een uitstekend kwaliteitsniveau zorgt ervoor dat wij dit merk met een gerust hart aan u kunnen aanbevelen.

Deze bakfietsen zijn er met een laadruimte voorop van 60 cm of 80 cm. Ook zijn er mogelijkheden voor een opvouw voor professioneel goederenvervoer of een mooie mogelijkheid om meerdere kinderen te vervoeren.
De unieke voorwielconstructie zorgt ervoor dat het zwaartepunt van deze fiets zeer laag ligt wat de stabiliteit bijzonder ten goede komt. 

De E-bike Kettler fietsen zijn uitgerust met een zeer grote accu die optioneel ook te verdubbelen is.
Meer weten? Bel ons of kom langs.

Over de Kettler Alu-Rad Cargo E-Bikes

Kettler heeft het assortiment aan bakfietsen ruim opgezet en heeft zo een ideale bakfietsen om de (tweede) auto te vervangen. Tegenwoordig wordt voor boodschappen en vervoeren van kinderen voor korte en middellange afstanden steeds vaker terecht gekozen voor de fiets, e-bike of bakfiets. De Kettler Cargoline biedt vele mogelijkheden zowel voor individueel gebruik, het gezin of commercieel gebruik. Kettler hecht veel belang aan de modulariteit van de bakfietsen. Daarnaast zijn alle Kettler Cargo-modellen krachtig gemotoriseerd en voorzien van talrijke technische en comfortuitrustingen.

 

Vragen?