Early Rider Belter kinderfiets, 16, aluminium

Waardering:
100% of 100
Early Rider
Early Rider Belter Urban 16 B-U16 Kinderfiets
Beschikbaar
Onze Prijs € 384,99 Normale Prijs € 439,99
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Early Rider Belter 16 Kinderfiets

De best verkopende riem aangedreven kinderfiets ter wereld is net beter geworden.

De doelgroep is 3,5 tot 6 jaar.

De Early Rider Belter 16 is verfijnd met de hulp van feedback van meer dan 100.000 jonge fietsers en is gebouwd met de allerbeste componenten en presteert op een manier die u laat nadenken over wat uw kind allemaal echt kan.

Een belachelijk goede achternaaf levert bergen energie op wanneer die kleine beentjes de pedalen naar beneden drukken om de heuvels te verpletteren. Het Early Rider toonaangevende, micro-instelbare aandrijfsysteem zorgt voor een perfecte uitlijning voor de efficiëntie die kinderen nodig hebben om verder te kunnen fietsen en meer te gaan ontdekken.

Dezelfde toplagers als op de Early Rider € 2.000 volledig geveerde fietsen, omdat de kleinste kinderen ook de grootste hulp nodig hebben. Een super lichtgewicht aluminium frame, met de hand geborsteld zodat het Early Rider vakmanschap en de hoogwaardige materialen voor iedereen te zien zijn.

Ritchey Logic-afwerkingskit voor vertrouwde bedieningselementen die je kind verder helpen dan je had gedacht. En, hoewel het nog steeds een schamele 5,7 kg is, 2 dikke "Vee Speedster" banden om stabiliteit toe te voegen en beter te sturen omdat we allemaal weten hoe het voelt om hobbels op dunnere banden te raken.

kenmerken:
- Binnenbeenlengte: 45cm
- leeftijd: ongeveer 3,5 tot 6 jaar
- gewicht: 5,9 KG
- frame: 6061 Aluminium
- stuurbuis: AL6061
- cranks: CNC'D AL6061 105 mm
- pedalen: Kunststof body en gesealde lagers (zeer goede kwaliteit)
- bottom brackte: extern gesealed
- velgen: 16 x 20H dubbelwandig AL6061
- assen hollow: AL6061
- belt gates: GATES POWERGRIP 800-8M
- voortandwiel: CNC'D AL6061, 46T
- gewicht: 5.6KGS
- achtertandwiel CNC"D AL7075, 22T
- remmen: Tektro BX1V
- remhendels: Tektro Short Reach JL352
- Banden Vee Speedster 16*2.0 27TPI WB
- stuur : 480MM Ritchey 18MM Rise
Over Early Rider

Early Rider is een bedrijf dat is gebouwd rond die vonk van nieuwsgierigheid waarmee we allemaal zijn geboren, het idee dat als het wordt gevoed, het kan leiden tot een levenslange honger naar avontuur en nieuwe grenzen. Hier staan de Early Rider fietsen voor.

De afgelopen jaren heeft Eraly Rider hard gewerkt om kinderen zo vroeg en zo vakkundig mogelijk mobiel te krijgen op een Early Rider kinderfiets. Dit zodat ouders geen excuus hebben om hun kinderen niet de wereled te laten ontdekken in deze ongelooflijke wereld waarin ze zijn geboren. Het ging nooit om een ​​fietsbedrijf, het is gewoon dat de Early Rider fiets het allerbeste hulpmiddel voor de klus is.

Waarom u een Early Rider kinderfiets zou moeten kopen

- Early Rider fietsen worden zo licht mogelijk gehouden. Dat zorgt ervoor dat het fietsen makkelijk gaat.

- Veiligheid. Uiteraard staat veiligheid voorop bij Early Rider, zowel qua kwaliteitsonderdelen als de gebruikte framematerialen en verf.

- Kwaliteit. Een Early Rider fiets kan van kind op kind worden doorgegeven door de waanzinnige kwaliteit van de fietsen.

- Waardevast. Een Early Rider kinderfiets behoort tot de meest waardevaste fietsen die er zijn. Uw investering in een Early Rider kinderfiets is het dan ook zeker waard.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Early Rider Belter kinderfiets, 16, aluminium
Uw waardering
Uw Vraag :Early Rider Belter kinderfiets, 16, aluminium
Stel als eerste een vraag.
Vragen?