kona sutra tourfiets

Kona Reisfietsen

Kona Sutra Tourfiets, topkwaliteit en betaalbaar

Een mountainbike, racefiets en gravelbike lopen een bar binnen... en de Kona Sutra tourfiets was geboren! De Kona fietsvakantie Rove en Sutra-fietsen zijn de droom van lange-afstandsfietsers en van hard-core bikepackers over de hele wereld. Een vakantiefiets is erg populair. Sommige mensen kopen een vakantiefiets om eindelijk hun Santiago fietsvakantie te gaan maken en andere om samen de landelijke omgeving tijdens een fietsvakantie in Frankrijk te ontdekken.

Er zijn ook elektrische vakantiefietsen die helpen om de heuvels en bergen op te fietsen tijdens een fietsvakantie. Natuurlijk zijn wij niet alleen een winkel voor vakantiefietsen maar we kunnen u ook helpen met de bagage als u op uw vakantiefiets bepakking wilt meenemen.

Fietsvakanties zijn populair omdat je maar heel weinig nodig hebt. Een goede vakantiefiets, een set goede Ortlieb fietstassen en een beetje conditie.
Wij helpen u graag aan een waardevaste, onderhoudsarme vakantiefiets die heel veel fietsvakanties en fietstochten mee zal gaan

Vragen?