Vittoria
Vittoria Terreno Wet Tnt Graphene 2 Gravelband
Uitverkocht

Vittoria Terreno Wet Tnt Graphene 2 Gravelband

De Vittoria Terreno Wet G2 TNT Gravel is de ideale gravelband voor gravelbikers zodat je bij natte weersomstandigheden ultieme grip ervaart. Naast de bewezen kwaliteit van het racesegment timmert Vittoria ook offroad flink aan de weg. De Terreno Wet kan gebruikt worden voor zowel gravel als cyclocross en voelt zich op ieder terrein thuis.

De band is geoptimaliseerd voor een maximale grip bij natte weersomstandigheden. Een harde, losse of modderige ondergrond is perfect voor deze band. De band heeft een lage rolweerstand dankzij de dicht op elkaar gepakte noppen op het loopvlak. De drie verschillende compounds zijn strategisch geplaatst waardoor ieder zo optimaal mogelijk zijn werk kan doen.
Wat resulteert in een zeer gunstige combinatie tussen grip, duurzaamheid en rolweerstand. De Vittoria Terreno banden zijn voorzien van Grafeen 2.0, wat de lekbestendigheid verhoogt. Het profiel is zo ontworpen dat het vuil en zand snel afvoert en op die manier goed grip houdt. Zo beleef jij die trails als nooit tevoren!


Model TERRENO
Type WET TNT
Materiaal Nylon
Netto gewicht (g) 500 bij 700x38c
TPI 120

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vittoria Terreno Wet Tnt Graphene 2 Gravelband
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Wilt u zelf een vraag stellen?
Vragen?