Yepp drager adapter Easyfit XL
Uitverkocht
Onze Prijs € 37,94 Normale Prijs € 37,95
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Yepp drager adapter Easyfit XL

Voor het bevestigen van het achterstoeltje Yepp Maxi Easyfit op de bagagedrager, is er naast de reguliere Easyfit drager/adapter ook deze verlengde Easyfit drager XL. Dankzij de grote zijbeugels is deze grotere variant ideaal voor het eveneens kunnen vervoeren van een fietstas!

Stabieler fietsen én fietstassen blijven mooi
Wilt u dus én het achterzitje Yepp Easyfit én ook gewoon een of twee fietstassen kunnen blijven meenemen op de bagagedrager, dan is deze Easyfit drager XL een uitkomst. De grote beugels zorgen ervoor dat de fietstas(sen) niet hinderlijk zwiepen tegen het wiel of ander deel van de fiets. Dat voordeel snijdt aan twee kanten: het rijdt een stuk stabieler én de fietstassen blijven er mooi bij.

Op welke bagagedragers past deze Easyfit XL?
Hiermee fietst het een stuk prettiger en u kunt gewoon van alles vervoeren. Deze adapter past op vrijwel elke bagagedrager die voldoet aan de Europese norm EN 14872 en die minimaal 25 kilogram gewicht aankan, liefst tot 35 kilo. Het eerstgenoemde gewicht heeft betrekking op het achterzitje Easyfit Maxi, terwijl de opmerking ‘liefst tot 35 kilo’ rekening houdt met het extra gewicht van een volle fietstas.  

Voor welke afmeting fietstas is de Easyfit XL ideaal?
Fietstassen met een afmeting van 33 bij 32 bij 19 centimeter passen gemiddeld het best bij deze Easyfit XL, die overigens níet geschikt is voor de stoeltjes Yepp Junior en Yepp Classic Junior. Deze zijn namelijk al gauw te zwaar, zeker als u ook een of twee fietstassen erop meeneemt.

Vlug gemonteerd
De Easyfit XL monteert u met maar vier bouten (het bevestigingsmateriaal is inclusief) snel en stevig vast!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yepp drager adapter Easyfit XL
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?