Yepp
Yepp Original v zitje Mini bl
Uitverkocht
Onze Prijs € 59,12 Normale Prijs € 109,95
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Yepp Original voorzitje Yepp Mini

Een Thule / Yepp Mini voorzitje, inclusief bevestigingsadapter. Een zacht en robuust fietszitje, waardoor uw kind voorop de fiets van een veilig en comfortabel ritje geniet. Gemakkelijke0 bevestiging van het kinderzitje op uw fiets

Inclusief bevestigings/montage materiaal

Kenmerken

-van 9 maanden tot ca. 3 jaar
-9 tot max. 15 kg
-standaard voorzien van een 5-punts gordel
-inclusief zachte schouderbandjes
-geïntegreerd slot


Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken.

De 5-puntsgordel met kindveilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geïntegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft.

Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes.

Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken.

De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpen adapter slim fit en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.

Handleiding Yepp Mini in PDF

 

yepp mini


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yepp Original v zitje Mini bl
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?